Rady pro začínající sběratele MINCÍ A BANKOVEK

    08.05.2010 23:07

     RADY PRO ZAČÁTEČNÍKY ANEB JAK SE VYVAROVAT CHYB

     

    Víme, že existuje spousta kvalitní numismatické literatury. Katalogů vychází takové množství že byste jimi mohli zastavit Vltavu. Ale přesto jsme si dali tu práci a připravili pro Vás speciální brožuru.

    Tato knížečka si klade za cíl něco jiného než ostatní numismatická. Nechceme Vám říkat, jaké mince existují. Co v těch malých kovových střížcích a drobných grafikách hledat, aby vaše sbírka nebyla hromadou plechových koleček.

     

    Cest k penězům je totiž spousta. Žádná z nich není ta jediná správná pro každého. Správná je totiž ta, která se vám líbí a dělá vám radost. Vydejte se po ní a tuto knížku používejte jako svého pomocníka. Nesnažíme se jejím prostřednictvím určovat sběratelská pravidla. Nabízíme jen tipy, jak se ke sběratelství stavět. Vycházíme z vlastních zkušeností , které sestávaly z mnoha slepých uliček. Díky této knížce do nich snad nebudete muset chodit.

    Publikace obsahuje rady, jak sbírky uchovávat, jak katalogizovat. Dozvíte se z nich, jak můžete určit vzácnost svých sbírkových kousků, jak je čistit a podobně.

    Po společném úvodu je kniha rozdělena do dvou sekcí, z nichž první je věnována sběratelství mincí a druhá bankovkám. Doufáme, že v ní začínající sběratelé objeví vše, co potřebují k tomu , aby jim sbírání vydrželo.

    Příručku zakoupíte zde

     

    Diskusní téma: Rady pro začínající sběratele MINCÍ A BANKOVEK

    Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

    Přidat nový příspěvek