MICHEL katalog s motivy ptáků / Barevný s CD

    13.03.2011 18:29

     

    Sešit s dodatky, základní katalog a CD MICHELsoft v balíčku!

    Aktualizace a doplnění základního katalogu z roku 2007. Zařazení všech odpovídajících nově vydaných známek v posledních několika letech v Evropě s motivy ptáků, mj. obsahuje ca. 30 nových ptačích druhů CD s programem správy známek MICHELsoft 9, které obsahuje katalogové údaje a obrázky jak z ka­talogu MICHEL s motivy ptáků z roku 2007 tak i sešit s dodatky.

    Adresář čísel katalogu MICHEL s vědeckými (latinskými) názvy. Více než 3000 obrázků a asi 14 000 aktualizovaných cenových kotací.

    Cílová skupina: sběratelé motivů, zájemci z řad ostatních sběratelů, pracovní sdružení se zálibou v ornitologii, znalci, obchodníci. Učitelé všech oborů, především biologie.

    Podrobnosti k obsahu:

    -komplexní úvod do katalogu s důležitými pokyny k používání a s filatelistickým slovníkem od A do Z.

    -informace o známkách s ptačími motivy vydané od roku 1919 v Evropě.

    -zařazení všech evropských vydání, která obsahují min. jednu známku s motivem ptáka.

    -červeně označená čísla z katalogu MICHEL pro jasné zvýraznění ptačích motivů v sadách.

    -přehledné tabulky v příloze.

    -vyhledávací registry uvádí německý nebo anglický i vědecký název i přímo čísla z katalogu MICHEL, která lze najít v přední části katalogu včetně obrázku a katalogizace.

    -CD s programem správy známek MICHELsoft 9 s katalogovými údaji a obrázky z katalogu MICHEL s motivy ptáků z roku 2007 a ze sešitku s dodatky, včetně vyhledávacího registru, který obsahuje katalogizované známky s údaji o vědeckém zařazení zobrazených ptáků.

    Příklad použití:

    Základní katalog a sešit s dodatky obsahují informace o evropských známkách s ptačími motivy od roku 1919 do poloviny roku 2010. S pomocí registru lze snadno určit, které   evropské známky obsahují motivy určitých ptáků. Vyhledávací funkce online-katalogu MICHEL umožňuje vyhledávání druhů ptáků v celosvětové síti. Ke druhům uvedeným v katalogu lze také nalézt další druhy na známkách ze zámoří. Katalog, sešit s dodatky, CD a online-katalog MICHEL mohou tedy sběratelé známek s ptačími motivy mnohostranně využít.

    Dodatečná informace:

    Doporučujeme předplatné MICHEL-Rundschau od vydání 8/2010 pro možnost aktualizace katalogu popř. online- katalogu, pro rozšiřování sbírky.

    Katalog zakoupíte ZDE. Klikněte.

     

    Diskusní téma: Motivkatalog Vögel Europa in Farbe / mit CD - MICHEL s motivy ptáků / Barevný s CD

    Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

    Přidat nový příspěvek